Een afspraak maken voor een raadpleging

Online een afspraak maken in het Erasmusziekenhuis? In bovenstaand zoekvenster kunt u de raadplegingsgegevens opzoeken op basis van de naam van een arts of een dienst.

Hoe maakt u een afspraak in het Erasmusziekenhuis?

Tik de eerste letters in van de naam van dearts of de dienst die u zoekt en maakt een keuze. Zoekt u een arts, dan ziet u meteen de raadplegingsuren .

In het menu onder 'Raadplegingen' van de gekozen dienst, vindt u de gegevens om een afspraak te maken:

  • telefonisch
  • per fax
  • via het online afspraakformulier.

Weet u niet op welke dienst u een afspraak moet maken of hebt u extra informatie nodig? Bel dan naar het algemene nummer: 02 555 31 11

Herinnering aan uw afspraak 

Om u enkele dagen voordien te herinneren aan de dag en het uur van uw afspraak, bevestigt een automatisch antwoordsysteem uw afspraak via sms (3 werkdagen vóór uw afspraak).

Ook voor afspraken die u 1 werkdag voordien maakt of wanneer u een afspraak verplaatst, ontvangt u een sms ter bevestiging.

Dag van de afspraak

Meld u 20 minuten vóór uw afspraak aan bij het onthaal in de inkomhal om de nodige administratieve formaliteiten te vervullen.

Opgelet: voor bepaalde diensten moet u zich meteen tot het betreffende secretariaat richten. U krijgt deze informatie wanneer u een afspraak maakt.

Beslist uw arts na een raadpleging dat u moet opgenomen worden, dan begeleidt de cel Vooropname u bij alle nodige stappen.