Raadplegingen

Wenst u een raadpleging bij een specialist? Een afspraak maken bij een gespecialiseerde arts in het Erasmusziekenhuis is heel makkelijk. Via e-mail, telefoon of gewoon door een formulier in te vullen op onze website legt u de datum en het uur vast van uw volgende raadpleging op een van onze gespecialiseerde diensten.

Afspraak maken voor een raadpleging 

Al onze raadplegingen zijn enkel op afspraak. Afspraken en annuleringen worden gemaakt via telefoon, e-mail of direct ter plaatse.

Woont u in het centrum van Brussel of in Waals-Brabant? Onze poliklinieken en gespecialiseerde centra ontvangen u in een warme en gastvrije omgeving.

Praktische vragen

Voor praktische vragen over uw bezoek aan het Erasmusziekenhuis (parking, adres, enz.) kunt u terecht bij het onthaal op het nummer 02 555 3332.

Nieuw: de digitale kiosken

Vanaf dinsdag 10 april vragen we elke patiënt die een raadpleging heeft in het Erasmusziekenhuis om zich in te schrijven via de digitale kiosken in de inkomhal.

U inschrijven is heel eenvoudig: steek gewoon uw identiteitskaart in de kiosk en volg de instructies op het scherm. Nadat u bent ingeschreven, kunt u meteen naar de onthaalbalie van de raadpleging gaan. De kiosk geeft u de route naar de raadpleging.

Patiënten die niet over een elektronische identiteitskaart beschikken of van wie het administratief dossier niet volledig is, worden doorverwezen naar de centrale balie waar de onthaalmedewerkers hen registreren en hun dossier in orde brengen.